Welkom bij iotspot!

IN 3
STAPPEN VAN
START MET
IOTSPOT

Leer hoe je iotspot kunt gebruiken in enkele minuten!

1.
Waarom iotspot?

Wij begrijpen dat hybride werken een nachtmerrie kan zijn! In deze video laten we je in 60 seconden zien hoe iotspot je kan helpen.

Nederlandse versie komt binnenkort uit.

2.
Account activering

Klik op de knop om iotspot te openen. Je wordt gevraagd een account aan te maken met je werk e-mail.

Tip: Sla de pagina op als bladwijzer om er nog sneller bij te kunnen.

OPEN IOTSPOT

Of download de iotspot mobiele app via onderstaande knoppen:

3.
Reserveer je werkplek

Hier laten we zien hoe je in 4 klikken een werkplek boekt.

EXTRA
Privacy & gegevens

Alle (historische) iotspot gegevens zijn anoniem. Wij gebruiken je accountgegevens alleen om actuele boekings- en reserveringsgegevens aan andere gebruikers te tonen als je zichtbaar bent.
Standaard bent je onzichtbaar. Om het meeste uit onze team functies te halen, kunt je overwegen om jezelf zichtbaar te maken voor anderen in je account instellingen op
‍"Mijn account".

Privacy verklaring