Tap & Book Feature

1. Klik op de scan knop

Gebruik de scanmogelijkheden van je telefoon om je werkplek te reserveren*.

2. Scan de werkplek

Dit kan een iotspot, sticker of deurplaatje zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

3. De werkplek is van jou!

Gebruik de scanmogelijkheden van je telefoon om je werkplek te reserveren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Werkt op ALLE iotspot hardware, inclusief:

Afhankelijk van het model van je telefoon is de scanknop mogelijk niet beschikbaar*.

Klik hier om alles te lezen over Tap & Book

Meer weten? Neem contact met ons op!

Knowledge base